"Wie zijn jullie eigenlijk?"

We zijn in de lucht! Na enkele maanden voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Met onze eerste twee klanten mogen we het dan ook eindelijk een onderneming noemen, in plaats van een idee.

Maar wie zijn wij dan? Wij zijn Steido.nl. Steido.nl bestaat uit twee jonge, enthousiaste mannen die graag mooie dingen maken. Jeugdvrienden die beide een technische opleiding hebben genoten en al van kleins af aan samen dingen ondernemen. We proberen technische kennis te combineren met praktische kennis over verkoop en marketing.

Wat willen we bereiken? Wij zijn in ons element wanneer we samen met onze klanten doelen nastreven. Dat kan bijvoorbeeld een flitsende nieuwe website zijn, maar het kan ook zijn dat we inzicht proberen te krijgen in doelgroepen en het daadwerkelijke effect inzien van advertenties en facebookposts.

Onze focus ligt op verkoop en marketing voor dynamische ondernemers. Hoe zet ik mezelf goed in markt? Hoe zorg ik dat ik gehoord wordt? Kennen mensen in de stad mijn bedrijf wel? Dat zijn vragen waar we u graag helpen het antwoord op te vinden. Daarnaast willen wij er voor zorgen dat onze klanten hún klanten goed kunnen bedienen met behulp van de nieuwste techniek. Zo kunnen wij diepgaande analyses met facebook, google en andere tools uitvoeren.

Vrijblijvend een keer kennis maken? Wij kennen de beste koffiezaken in de regio en drinken graag een keer een kopje koffie met u!   

SOG-Smart

Meten is weten, we kennen de uitspraak allemaal en hij is van alle tijden. Om ergens actie op uit te kunnen voeren, om iets te kunnen verbeteren moet je het kunnen meten. Als Usain Bolt niet zou weten dat hij 9,58 seconde over 100 meter doet, hoe kan hij zich dat verbeteren? Hij zou gewoon de hele dag heel hard rennen, in de blinde hoop dat het sneller was dan de vorige keer.

Hetzelfde is van toepassing op bedrijven. Veel bedrijven maken reclame, sturen mails, hangen posters op en delen flyers uit. Maar meten ze eigenlijk wel of dit effectief is? Kunnen ze zichzelf verbeteren? Het antwoord luid helaas vaak ‘Nee’. Het is ook moeilijk om daadwerkelijk te meten. Natuurlijk, je kan nieuwe klanten vragen waar ze je van kennen, maar dan meet je nog niet wie je wél gevonden heeft maar niets gekocht heeft.
IMG_5344.jpg
Daarom heeft Steido.nl een nieuw product ontwikkeld: SOG-Smart. SOG-Smart is de marketingoplossing voor ondernemers. Simpel, maar krachtig. SOG-Smart vervult 2 basis rollen:

  • Het automatiseren van marketing. Denk aan nieuwsbrieven, emails, bedankjes, facebook berichten en meer.
  • Inzicht krijgen in effectiviteit, hoeveel mensen komen er binnen via facebook, of via mijn nieuwsbrief.
Naast het inrichten van dit product helpen wij u graag om ideeën op te doen, en te adviseren hoe u uw bedrijf het beste in de markt kan zetten.
Binnenkort vertellen we u graag meer over SOG-Smart. Op de hoogte blijven? Dat kan! Schrijf u nu in voor onze ‘Pioneers’ lijst, en u kunt geheel kostenloos de eerste versies van ons product gebruiken.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

steidonl.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.
GidoSmall.png
Gido Stroek
    gido@steido.nl

    +31 6 21 53 60 05
CowboyJansen.png
Sten Jansen
    sten@steido.nl

    +31 6 13 57 51 30

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.