Tijd voor een update

Vanwege COVID-19 kunnen we helaas wat minder persoonlijk contact met onze klanten hebben dan dat we graag zouden willen. Daarom willen we u via deze weg het een en ander laten weten over wat er speelt bij Steido. Dinsdag 6 oktober heeft er een update plaatsgevonden op ons CMS systeem, hier zitten behoorlijk wat nieuwe verbeteringen. Ook zullen wij met deze update binnenkort onze nieuwe e-learning module commercieel lanceren!

Webshop

We hebben een groot aantal nieuwe updates en mogelijkheden toegevoegd voor de webshop. 
Nieuwe opties voor verzenden en afhalen
In deze nieuwe update zijn een aantal nieuwe zaken beschikbaar voor het verzenden en afhalen van producten. Zo is het nu mogelijk om de webshop te koppelen met pakketdiensten als DHL en PostNL. Wij gebruiken hiervoor een integratie met partner Sendcloud. Hiermee wordt functionaliteit als Track & Trace van deze pakketdiensten beschikbaar, en kunnen labels worden gegenereerd. 

Daarnaast is het mogelijk om klanten te laten kiezen voor het zelf afhalen van producten. Wanneer deze mogelijkheid in de webshop wordt gekozen hoeven klanten geen verzendkosten te betalen.

Interesse of vragen over de nieuwe mogelijkheden? 

Neem contact met ons op
Generieke updates
Het is nu mogelijk om een lidmaatschap te koppelen aan een webshop. De klant dient dan eerst lid te worden alvorens te kunnen bestellen.

Het is nu mogelijk om de volgorde van de weergave van filters in de webshop te bepalen.

Als webshop eigenaar heeft u u nu de mogelijkheid om aan te geven of producten beschikbaar zijn of niet. Op deze manier kunnen producten (tijdelijk) als uitverkocht gemarkeerd worden.

Interesse of vragen over de nieuwe mogelijkheden? 

Neem contact met ons op

Website

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe mogelijkheden voor andere websites. 
Automatisch responsive en bugfixes
Nieuwe objecten en containers zijn automatisch responsive voor mobiele apparaten. Dit maakt het nog makkelijker de website op alle schermen optimaal te maken, zoals telefoons en tablets.

Er bleken verschillende kleine problemen met vertalingen voor te komen op websites van klanten. Ook zijn vertaalmogelijkheden verder uitgebreid voor webshop en payment add-on.

Er deed zich een probleem voor tijdens het hernoemen van containers. Dit probleem is nu opgelost.

Interesse of vragen over de nieuwe mogelijkheden? 

Neem contact met ons op

Steido Online Learning Module

Met veel trots presenteren wij de Steido Online Learning Module. Deze nieuwe module hebben wij in samenwerking met Romy van Healthy Mind Coaching mogen ontwikkelen, waar haar Healthy Mind Academy als pilot heeft gediend voor het ontwikkelen van de module. Wij willen haar via deze weg nogmaals bedanken voor haar feedback, geduld en vooral enthousiasme!

Meer weten over de online learning module?

Check onze website
Werk met lessen en modules
Kies zelf de indeling van uw cursussen. Werk met losse lessen, modules of een combinatie van beiden. Zorg voor een overzicht dat bij uw cursus past.

Hoge kwaliteit video
De Steido Online Learning module is volledig geïntegreerd met videoplatform Vimeo. Met deze integratie zorgen we dat de hoogste kwaliteit video's gebruikt kunnen worden zonder impact op laadtijden en snelheid. Hiermee kunt u profiteren van de voordelen van een groot platform, zonder de nadelen van een openbaar platform als YouTube. Met Vimeo zorgen wij voor een veilige verbinding, en uw video's zijn afgeschermd buiten uw online learning platform.

Op maat gemaakt
Net als onze websites en webshops is de Online Learning module volledig op maat in te richten, dit betekent geen generieke look, maar een uitstraling volledig afgestemd op uw bedrijf. Zo helpen wij uw klanten een unieke ervaring te krijgen die past bij uw aanbod. En dat voor een eerlijke prijs.

Interesse of vragen? 

Lees meer

steido.nl

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.