Hoe maken jullie zo'n website eigenlijk?

Ontdek onze stapsgewijze, persoonlijke aanpak. Aangepast op jouw voorkeuren.


De stapsgewijze aanpak van steido.nl

Wij geloven in hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Een website. Uw digitale visitekaartje, en vaak het eerste wat potentiële klanten van uw bedrijf zien. Met onze professionele, stapsgewijze aanpak kunnen wij u van helpen het meeste uit uw website te halen.


Verkenning

Voordat steido.nl een website op maat kan maken, gaan we samen op zoek naar wat er het best bij u past. We kijken naar wat u nodig heeft, wat u mooi vind en wat voor andere websites aanspreken. Tijdens deze afspraak proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen over uw wensen, zodat we zo goed mogelijk voorbereid zijn op de volgende stap; het design.


Design

Tijdens de designfase zullen we aan de hand van uw input een website gaan ontwerpen. We willen graag een website maken precies zoals u hem wilt. In deze fase zullen we meerdere versies van het design opleveren totdat het geheel naar uw tevredenheid is. Meestal kiezen we er voor om de home-pagina te ontwerpen, en alvast na te denken over eventuele visuele effecten die later tijdens de implementatiefase zichtbaar worden. 


Implementatie

Tijdens de implementatiefase gaan we uw nieuwe website bouwen. Aan de hand van het design wordt de nieuwe website opgetuigd. We zullen u laten meekijken in de progressie, zodat we samen kunnen bij sturen als er bepaalde onderdelen niet geheel naar wens zijn. Net als in de designfase is het ons doel de website volledig naar uw wensen in te richten. We kijken hier naar alle devices, desktops, laptops, tablets en telfeoons en zorgen dat ons design naadloos bij alle apparaten aansluit.


Beheer

Een nieuwe website is als een mooie tuin. Prachtig als het net aangelegd is, maar als hij niet wordt bijgehouden verliest hij snel zijn schoonheid. Daarom kiezen wij graag voor een langere samenwerking met onze klanten. Zo kunt u met ons SOG-CMS zelf uw website bijhouden en aanpassen. Uiteraard staan wij ook voor u klaar wanneer u hier hulp bij nodig heeft. Zo zorgen we er samen voor dat uw website niet verouderd, en aantrekkelijk blijft voor uw klanten.

Wilt u meer weten over steido.nl?

Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

steidonl.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.
GidoSmall.png
Gido Stroek
    gido@steido.nl

    +31 6 21 53 60 05
CowboyJansen.png
Sten Jansen
    sten@steido.nl

    +31 6 13 57 51 30

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.