Wie zijn wij eigenlijk?

Jeugdvrienden en enthousiaste jonge mannen met creatieve ideeën.

We zijn in de lucht! Na enkele maanden voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Met onze eerste klanten mogen we het dan ook eindelijk een onderneming noemen, in plaats van "een idee".

Maar wie zijn wij dan? Wij zijn Steido.nl. Steido.nl bestaat uit twee jonge, enthousiaste mannen die graag mooie dingen maken. Jeugdvrienden die beide een technische opleiding hebben genoten en al van kleins af aan samen ondernemen. We combineren technische met praktische kennis over verkoop en marketing.

Wat willen we bereiken? Wij zijn in ons element wanneer we samen met u doelen nastreven. Dat kan bijvoorbeeld een flitsende nieuwe website zijn, inzicht krijgen in doelgroepen en het effect meten van advertenties en Facebook-posts.

Onze focus ligt op verkoop en marketing voor dynamische ondernemers. Hoe zet ik mezelf goed in markt? Hoe zorg ik dat ik gehoord wordt? Kennen mensen in mijn regio mijn bedrijf wel? Dat zijn vragen waarbij we u graag helpen het antwoord op te vinden. Daarnaast willen wij er voor zorgen dat u úw klanten goed kunt bedienen met behulp van de nieuwste techniek. Zo kunnen wij diepgaande analyses met Facebook, Google en andere tools uitvoeren.

Vrijblijvend kennis maken? Wij kennen de beste koffiezaken in de regio en drinken graag een kopje koffie met u!

De producten van steido.nl

Wij geloven in hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

SOG CMS

CMS, een veelzeggende afkorting die staat voor ‘Content Management System’. In een notendop betekent dit dat inhoud (content) van een website beheerd kan worden. Veel van onze bezoekers zullen bekend zijn het CMS WordPress of Joomla. Wij hebben echter gekozen om een eigen product te ontwikkelen.

Ons product, SOG-CMS, geeft ons de flexibiliteit die u van ons vraagt. Omdat wij geen gebruik maken van standaard software, kunnen wij ons product naar uw behoefte eindeloos uitbreiden. Dit zorgt voor een makkelijk te begrijpen systeem, zonder teveel poespas. Daarnaast kennen wij ons eigen product natuurlijk van de hoed en de rand, dus kunnen we u overal mee helpen!

Resultaat binnen een paar clicks

“Een makkelijk te begrijpen systeem, zonder teveel poespas”

Het doel van ons CMS is simpel. Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw eigen website te beheren en aan te passen, zonder concessies te doen op mogelijkheden. Daarmee geven we u de vrijheid om zelf pagina’s aan te maken, artikelen te schrijven, foto’s te plaatsen, en nog veel meer. U weet immers zelf het beste wat er op uw website moet komen te staan. Komt u er niet aan uit, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

“Makkelijk, snel, op maat”

De websites die op ons CMS gebouwd worden zijn volledig responsive! Wat betekent dat? De website wordt automatisch aangepast wanneer deze op smartphone of tablet wordt getoond, óók de pagina’s die u zelf aanmaakt. Daarnaast kunnen links, foto’s of andere zaken op uw website makkelijk gedeeld worden via sociale media middels de ingebouwde SOG-Connect Module.

“Automatisch responsive,
geschikt voor alle devices”

steidonl.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.
GidoSmall.png
Gido Stroek
    gido@steido.nl

    +31 6 21 53 60 05
CowboyJansen.png
Sten Jansen
    sten@steido.nl

    +31 6 13 57 51 30

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.