”Digital made personal„

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, in een wereld waar digitaal centraal staat

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop

creative.svg

Een uniek ontwerp

De ontwerpen die wij maken zijn op maat gemaakt. Wij luisteren naar uw input en komen er samen achter wat het beste bij u en uw bedrijf past.

creative.svg

Modern & snel

Wij hebben ons eigen content management systeem ontwikkeld dat is voorzien van de nieuwste techniek en boordevol innovatieve oplossingen. U kunt zelf uw website beheren en ons systeem zal continu worden verbeterd om voorop te blijven lopen.

creative.svg

Persoonlijk contact

Wij zijn geen groot bedrijf, daarom staan wij persoonlijk in contact met u. Zo kunnen we voor optimale resultaten en een goede samenwerking zorgen.

creative.svg

Zonder verassingen

Wij werken met abonnementen, dat betekent geen grote investering om een website te laten maken en geen extra kosten achteraf. Wij gaan graag een langdurige samenwerking met u aan om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft met uw website.

creative.svg

Het online totaalplaatje

Naast de website kunnen wij u voorzien van alle randzaken die hierbij komen kijken. Wij adviseren u graag over het gebruik van social media, SEO, het schrijven van teksten en regelen ook ontwerpmateriaal als visitekaartjes en flyers.

5 tips om meer klanten te werven via je website

Hoe krijg ik meer klanten via mijn website?
Een van de meest voorkomende vragen die wij krijgen is “Hoe zorg ik nou dat ik meer klanten krijg via mijn website?”
Er is een combinatie van 5 tips die het antwoord formuleren op deze vraag. Dit leggen we je hier uit.

Lees meer

SOG-CMS

Ons product, SOG-CMS, geeft ons de flexibiliteit die u van ons vraagt. Omdat wij géén gebruik maken van standaard software, kunnen wij ons product naar uw behoefte eindeloos uitbreiden. Dit zorgt voor een makkelijk te begrijpen systeem, zonder poespas. Daarnaast kennen wij ons eigen product natuurlijk van de hoed en de rand dus kunnen we u overal mee helpen!

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel: zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat we uw (mobiele) website optimaliseren voor mensen die zoekmachines, bijvoorbeeld Google, gebruiken. Met SEO is het doel om zo hoog mogelijk in een zoekmachine terecht te komen.

Lees meer

Nicole

opgroeigeluk.nl

Steido is betrokken en denkt graag met je mee. Dit maakt dat jouw website ook echt jouw unieke website wordt. Bovendien werken ze met een "idiot proof" systeem waardoor je gemakkelijk zelf je website bij kunt houden. Voor mij is dit echt een meerwaarde om voor Steido te kiezen.

Pietje Pieters

Pietfriet

Zeer mooie uitstraling van de website en een prettige samenwerking, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website.

Gido Stroek

steido.nl

Zeer mooie uitstraling van de website en een prettige samenwerking, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling van mijn website.

Website v.a. € 45,- p/m

Webshop v.a. € 90,- p/m

steido.nl

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.


Gido Stroek
gido@steido.nl
+31 6 21 53 60 05
Sten Jansen
sten@steido.nl
+31 6 13 57 51 30