Wij bouwen slimme websites

Eenvoudig te beheren en voorzien van de nieuwste techniek

Slimme website? Lees meer  

Wat biedt steido.nl?

creative.svg

Een uniek ontwerp.

De ontwerpen die wij maken zijn op maat gemaakt. Wij luisteren graag naar uw input en komen er samen achter wat het beste bij uw bedrijf past.

creative.svg

Modern & snel.

Wij hebben ons eigen content management systeem ontwikkeld, voorzien van de nieuwste techniek en boordevol innovatieve oplossingen. Dit wil zeggen dat u zelf uw website kan beheren, en dat ons systeem continu zal worden verbeterd om voorop te blijven lopen.

creative.svg

Persoonlijk contact.

Wij zijn geen groot bedrijf, daarom staan wij zelf graag persoonlijk in contact met onze klanten. Zo kunnen we voor optimale resultaten en een goede samenwerking zorgen.

creative.svg

Zonder verassingen.

Wij werken met abonnementen, dat betekend geen grote investering om een website te laten maken, en geen extra kosten achteraf. Wij gaan graag een langdurige samenwerking met onze klanten aan om ervoor te zorgen dat u lang tevreden blijft over uw nieuwe website.

creative.svg

Het totaalplaatje.

Naast de website kunnen wij u voorzien van alle randzaken die hierbij komen kijken. Wij adviseren u graag over het gebruik van social media, SEO, het schrijven van teksten en regelen ook ontwerpmateriaal als visitekaartjes en flyers.

SOG-CMS

Ons product, SOG-CMS, geeft ons de flexibiliteit die u van ons vraagt. Omdat wij géén gebruik maken van standaard software, kunnen wij ons product naar uw behoefte eindeloos uitbreiden. Dit zorgt voor een makkelijk te begrijpen systeem, zonder teveel poespas. Daarnaast kennen wij ons eigen product natuurlijk van de hoed en de rand, dus kunnen we u overal mee helpen!

Lees meer

Onze aanpak

Een website. Uw digitale visitekaartje, en vaak het eerste wat potentiële klanten van uw bedrijf zien. Met onze professionele, stapsgewijze aanpak kunnen wij u van helpen het meeste uit uw website te halen.

Lees meer

Website v.a. € 45,- p/m

Webshop v.a. € 90,- p/m

steido.nl

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.