Wat onze klanten vinden van ons!

Nicole

opgroeigeluk.nl

Steido is betrokken en denkt graag met je mee. Dit maakt dat jouw website ook echt jouw unieke website wordt. Bovendien werken ze met een "idiot proof" systeem waardoor je gemakkelijk zelf je website bij kunt houden. Voor mij is dit echt een meerwaarde om voor Steido te kiezen.

Romy

healthymindcoaching.nl

Toen ik net startten als ondernemer, wist ik dat een een goede website wilde. Maar ook wilde ik op de ‘kleintjes’ letten en ging ik zelf aan de slag met het maken van een website. Dat werd dus absoluut niet een van m’n favoriete bezigheden. Een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gedaan is die in de samenwerking met Steido. Zij hebben mij geweldig geholpen met een super mooie website! De samenwerking met Steido is erg prettig , ze denken met je mee en werken goed en snel. Ook nu mijn bedrijf wat aan het veranderen is staan ze klaar om mee te denken en komt er binnenkort een 2e prachtige website aan!
Dus zeker als ondernemer, steek tijd in dingen waar je energie van krijgt en besteed dingen die dat niet doen uit. Levert je uiteindelijk meer geld op dan daarop willen besparen!!

Mascha

hoparound.nl

De website is voor mij een van de belangrijkste onderdelen van Hop Around, daarom wilde ik een onderscheidende website laten maken. Een groot voordeel van Steido vind ik hun eigen systeem waarop ik mijn website zelf kan onderhouden. Daarnaast is de manier waarop ze ondersteuning bieden ook echt een pluspunt. Ze zijn altijd bereid mee te denken in mogelijkheden en komen met innovatieve ideeën. Door de samenwerking met Steido aan te gaan heb ik een onderscheidende website voor een betaalbare prijs!

Enrico

enjoycreating.nl

We zijn zeer tevreden over Steido. Ze hebben voor ons een compleet nieuwe website ontwikkeld voor de verhuur van onze LEGO paketten. Maar ook de service achteraf en het continue doorontwikkelen van de site pakken ze erg goed op. Top!!

Maikel

newwaterinvestments.nl

In korte tijd hebben ze een zeer professionele website voor ons gebouwd! Flexibel, korte lijntjes, goede terugkoppeling en meedenken! Kortom, echt een aanrader voor iedereen die een website nodig heeft!

Phil

fulphil.nl

Steido heeft voor mij mijn website én online trainingsomgeving gemaakt en ik ben heel blij met het resultaat! Steido heeft een laagdrempelige manier van communiceren, reageert snel, ik kon al mijn vragen stellen en als iets niet duidelijk was werd er een extra contactmoment gepland. Ook al is de basis nu af, ik weet dat ik altijd terecht kan als ik ergens tegenaan loop en dat geeft me een heel gerust gevoel. Dankjewel!

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!

Website v.a. € 55,- p/m

Webshop v.a. € 99,- p/m