Een website op maat

Precies zoals jij jouw website wil. Op maat gemaakt met professionele ondersteuning

Website

website-icon.png 

Ik wil graag een strakke website die uitstraalt waar mijn bedrijf voor staat.


Vanaf €49,- per maand

CONFIGUREER

Webshop

shopping-cart.png 

Ik wil graag een webshop en beginnen met online verdienen.


Vanaf €99,- per maand

CONFIGUREER

Online Learning

shopping-cart.png 

Ik wil graag een webshop en beginnen met online verdienen.


Vanaf €99,- per maand

CONFIGUREER

Snel een vrijblijvend kostenplaatje.

Maak je keuze om snel en makkelijk de kosten van een website voor jouw onderneming aan te vragen.

Van website, naar webshop, naar online learning
Steido Business Case

De ervaring met Romy van Healthymind coaching is een prachtig voorbeeld van waar Steido voor staat. In 2018 kwam Romy bij ons met de vraag een website te maken voor haar startende onderneming. Als coach stond Romy klaar om zowel particulieren en bedrijven te helpen gelukkiger in het leven te staan. 

Eerste ontwerpschetsen voor healthymind coaching

Ongeveer een jaar later begon Romy's bedrijf te groeien. Hier kwam ze met het prachtige initiatief om een retreat te organiseren naar Ibiza. Omdat ze haar (potentiële) klanten een mooie naadloze ervaring wou bezorgen, kwam aan Steido de vraag hiervoor een betaalmodule in te richten, zodat Romy's klanten eenvoudig en snel een plekje kunnen boeken. 

Met de implementatie van de betaalmodule hebben we voor Romy een eenvoudige manier verzorgd waarmee ze nu al haar workshops en retreats online kan aanbieden. 

Retreat naar het prachtige Ibiza

Makkelijk betalen met de Steido Payment add-on

Romy

healthymindcoaching.nl

Toen ik net startten als ondernemer, wist ik dat een een goede website wilde. Maar ook wilde ik op de ‘kleintjes’ letten en ging ik zelf aan de slag met het maken van een website. Dat werd dus absoluut niet een van m’n favoriete bezigheden. Een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gedaan is die in de samenwerking met Steido. Zij hebben mij geweldig geholpen met een super mooie website! De samenwerking met Steido is erg prettig , ze denken met je mee en werken goed en snel. Ook nu mijn bedrijf wat aan het veranderen is staan ze klaar om mee te denken en komt er binnenkort een 2e prachtige website aan!
Dus zeker als ondernemer, steek tijd in dingen waar je energie van krijgt en besteed dingen die dat niet doen uit. Levert je uiteindelijk meer geld op dan daarop willen besparen!!

Wil je Steido.nl ook ervaren?

Stuur een WhatsApp Neem contact op
website-icon.png  Website
shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

COVID: Switch naar online

Vervolgens veranderde zakendoen voor vrijwel iedereen met het toeslaan van de pandemie. Omdat een groot gedeelte van Romy's coaching persoonlijk, op locatie is was er verandering nodig. Hier kwam ze al snel uit op het idee via een online leertraject toch mensen bij te kunnen staan. Samen met Romy hebben wij hierop onze Online Learning propositie ontwikkeld, die inmiddels door meerdere klanten succesvol wordt ingezet! 

De retreat at home online leeromgeving

Wil je Steido.nl ook ervaren?

Stuur een WhatsApp Neem contact op