Wij bouwen slimme websites

Eenvoudig te beheren en voorzien van de nieuwste techniek

Slimme website? Lees meer 

Kopje koffie?Wat biedt steido.nl? 

Wij zijn jonge, enthousiaste ondernemers met creatieve ideeën
en helpen uw bedrijf graag op een hoger plan.

Layers free icon
Uniek ontwerp
De ontwerpen die wij maken zijn op maat gemaakt. Wij luisteren graag naar uw input en komen er  samen achter wat het beste bij uw bedrijf past.
Group free icon
Persoonlijk contact
Wij zijn geen groot bedrijf, daarom staan wij zelf graag persoonlijk in contact met onze klanten. Zo kunnen we voor optimale resultaten en een goede samenwerking zorgen.
Responsive design symbol free icon
Geen verrassingen
Wij werken met abonnementen, dat betekend geen grote investering om een website te laten maken, en geen extra kosten achteraf. Wij gaan graag een langdurige samenwerking met onze klanten aan om ervoor te zorgen dat u lang tevreden blijft over uw nieuwe website.
Smartphone Call free icon
Modern en snel
Wij hebben ons eigen content management systeem ontwikkeld, voorzien van de nieuwste techniek en boordevol innovatieve oplossingen. Dit wil zeggen dat u zelf uw website kan beheren, en dat ons systeem continu zal worden verbeterd om voorop te blijven lopen.
 
Laptop free icon
Een totaalplaatje
Naast de website kunnen wij u voorzien van alle randzaken die hierbij komen kijken. Wij adviseren u graag over het gebruik van social media, SEO, het schrijven van teksten en regelen ook ontwerpmateriaal als visitekaartjes en flyers.

Producten waar wij trots op zijn.

“Wie zijn jullie eigenlijk?”

We are live! Na enkele maanden voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. We hebben een onderneming gestart! En met twee eerste klanten mogen we het ook eindelijk echt een onderneming noemen, in plaats van een idee.

Maar wie zijn wij dan? Wij zijn Steido.nl. En wij bestaan uit twee enthousiaste jonge mannen die graag mooie dingen..... Lees meer!

steidonl.png

Steido.nl is een samenwerking van twee jonge, enthousiaste ondernemers met vernieuwende ideeën. Wil je sparren, of heb je vragen, neem gerust contact met ons op.
GidoSmall.png
Gido Stroek
    gido@steido.nl

    +31 6 21 53 60 05
CowboyJansen.png
Sten Jansen
    sten@steido.nl

    +31 6 13 57 51 30

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten?