Online groeien met Steido.nl

Online dienstverlening en advies op maat met een passie om jouw onderneming te laten groeien.

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Websites voor..

Salons & kappers

Websites compleet met integratie met afspraak module, zodat uw klanten eenvoudig online afspraken kunnen maken. Perfect voor schoonheidssalons, kapsalons, barbershops, magelstudio's, spa's, massagesalons, trimsalons, pedicuresalons en nog veel meer.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij jouw salon past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een website compleet met afspraakmodule heeft u al voor €75,- per maand.

Check bijvoorbeeld:
contourlab.nl
sportmassage-emliv.nl


Neem vrijblijvend contact op    Lees meer

Garages & autobedrijven

Prachtige visuele websites met veel beeldmateriaal. Mogelijkheid tot online afspraakmodule voor het plannen van onderhoud of reparaties. Perfect voor garages, detailers, autoliefhebbers, rijscholen, motorrijscholen en nog veel meer.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij jouw autobedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heeft u al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
koikoistudio.nl
garagemay.be
kingofglossautodetailing.nl


Neem vrijblijvend contact op    Lees meer

Sportscholen & personal trainers

Een website om jouw sportschool op de kaart te zetten. Gekoppeld met jouw social media om jouw (potentiële) leden een soepele ervaring te bieden, met mogelijkheden om uit te breiden, wat denk je van een online afspraakmodule? Of een online learning add-on, waarmee je jouw klanten kan helpen zelf thuis te sporten? Vraag ons naar de mogelijkheden en dan kijken we naar wat bij jouw bedrijf past.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij jouw sportschool past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar jij goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
torobravo.nl
agogejiujitsu.nl

Neem vrijblijvend contact op    Lees meer

Online coaches

Jij wil mensen of bedrijven helpen. Met jouw online coaching kan de volgende stap gemaakt worden. Daar hoort natuurlijk een sterke online aanwezigheid bij, een strakke website met alle tools die men van een moderne online coach mag verwachten. Een op maat gemaakte website, met een online learning module waar klanten kunnen inloggen en jouw content en videos kunnen vinden. Volledig geïntegreerd zodat jouw klanten van aanschaf van het programma tot het krijgen van alle materialen volledig verzorgd worden.

Een online learning platform met website met de uitstraling die bij jouw bedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website met volledig geïntegreerde online learning module heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
fulphil.nl
figurellelifestylecoaching.com
monniesmind.nl


Neem vrijblijvend contact op    Lees meer

Aannemers & klusbedrijven

Je maakt prachtige werken door de hele regio, projecten waar mensen nog jarenlang van genieten. Het zou zonde zijn als je deze projecten niet op een strakke, moderne website zou laten zien aan anderen, zodat ze geïnspireerd raken om ook met hun huis aan de slag te gaan. Of je nu tegelzetter, timmerman, aannemer, schilder of all-round klusjesman bent, wij kunnen je helpen met een passende website.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij uw bedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
schilderwerkenweert.nl
marcwaegemans.nl

Neem vrijblijvend contact op   Lees meer

Zakelijke dienstverleners

Een strakke, zakelijk website die direct vertaald waar jouw bedrijf voor staat. Steido.nl kan jouw bedrijf helpen aan een website die jouw visie en diensten mooi en duidelijk vertaald naar een online visitekaartje. Of je nu een dienstverlener, consultant, adviseur, advocaat, investeerder bent, of business to business producten of diensten levert, bij Steido bij je aan het juiste adres. 

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij uw bedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
eenaeddaarredjelevensmee.nl
leads2business.io 
stemda.nl

Neem vrijblijvend contact op  Lees meer

Online verhuur

Je verhuurt spullen, en wil graag een online winkel openen. Wij helpen je met het opzetten van een complete webshop, of met een tool waarmee jouw potentiële klanten offertes kunnen opvragen. Of je nu verhuurt aan consumenten, of aan bedrijven, wij kunnen je helpen met een passende website.

Een prachtige, op maat gemaakte webshop met de uitstraling die bij uw bedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte verhuur webshop heb je al voor €99,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
enjoycreating.nl
basattractieverhuur.nl

Neem vrijblijvend contact op  Lees meer

Horeca

Je runt een mooie horecazaak en bedient jouw klanten op hun wenken. Met een sfeervolle website kan je jouw zaak prachtig online weergeven, hiermee krijgen potentiële klanten een goed beeld van jouw zaak. Of je nu een restaurant, café, kroeg, bistro, bar, club of cocktailbar runt, wij kunnen je helpen met een passende website.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij uw bedrijf past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
apostelweert.nl
deharmonieweert.nl 
cultureellint.nl

Neem vrijblijvend contact op  Lees meer

Verenigingen

Jij wil jouw vereniging op de kaart zetten. Met een sfeervolle website kan je jouw leden informeren, nieuwe leden werven en geïnteresseerden up to date houden. Of je nu een schutterij, voetbalvereniging, tennisvereniging, sportvereniging, sportschool vertegenwoordigd wij kunnen je helpen met een passende website.

Een prachtige, op maat gemaakte website met de uitstraling die bij uw vereniging past, compleet met alle technologie die het werk makkelijker maakt, zodat jij je kan focussen op het werk waar je goed in bent. Een strakke, op maat gemaakte website heb je al voor €55,- per maand.

Check bijvoorbeeld: 
schuttersgildehelden.nl
sintsebastianuslaar.nl

Neem vrijblijvend contact op  Lees meer

Digitaal groeien


Steido.nl helpt ambitieuze ondernemers groeien door vol gebruik te maken van de digitale mogelijkheden die binnen handbereik liggen.

Met strakke, op maat gemaakte websites, webshops, online leeromgevingen en vooral advies over hoe je als ondernemer het meeste uit de digitale markt kan halen zijn wij een partner om op te bouwen.

START NU

Website

website-icon.png 

Ik wil graag een strakke website die uitstraalt waar mijn bedrijf voor staat.


Vanaf €55,- per maand

LEES MEER

Webshop

shopping-cart.png 

Ik wil graag een eigen webshop en beginnen met online verdienen.


Vanaf €110,- per maand

LEES MEER

Online Learning

shopping-cart.png 

Ik wil graag een online omgeving, waar mijn klanten cursussen volgen.


Vanaf €125,- per maand

LEES MEER

Check wat wij voor onze klanten neerzetten

ENJOY CREATING

LEGO huren bij Enjoy Creating

Dé hobby tijdens de coronalockdown: LEGO bouwen. Voor Enjoy Creating hebben wij in korte tijd een verhuurplatform opgebouwd waar klanten de mogelijkheid krijgen voor een zachte prijs de mooiste en grootste LEGO pakketten te bouwen. 

NEEM NU CONTACT OP

FULPHIL

Plannen en structureren met FulPhil

Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? FulPhil helpt bij planning, structuur en administratie. Voor FulPhil hebben wij onze online learning module ingericht, samen met onze payment add-on levert dit een naadloos geheel op waar klanten kunnen betalen en direct toegang krijgen tot de online leeromgeving.

NEEM NU CONTACT OP
Richard - stire.nl

"Steido denkt graag met je mee, en helpt je tot een goed resultaat. Voor ons hebben ze een prachtige website in elkaar gezet! Steido reageert snel, denkt met je mee en staat altijd voor je klaar! al met al een fijn team om mee te werken tegen een eerlijke en goede prijs. een aanrader!"
Phil - Fulphil.nl

"Steido heeft voor mij mijn website én online trainingsomgeving gemaakt en ik ben heel blij met het resultaat! Steido heeft een laagdrempelige manier van communiceren, reageert snel, ik kon al mijn vragen stellen en als iets niet duidelijk was werd er een extra contactmoment gepland. Ook al is de basis nu af, ik weet dat ik altijd terecht kan als ik ergens tegenaan loop en dat geeft me een heel gerust gevoel. Dankjewel!."
Enrico - Enjoycreating.nl

"We zijn zeer tevreden over Steido. Ze hebben voor ons een compleet nieuwe website ontwikkeld voor de verhuur van onze LEGO paketten. Maar ook de service achteraf en het continue doorontwikkelen van de site pakken ze erg goed op. Top!!"
Nicole - Opgroeigeluk.nl

"Steido is betrokken en denkt graag met je mee. Dit maakt dat jouw website ook echt jouw unieke website wordt. Bovendien werken ze met een "idiot proof" systeem waardoor je gemakkelijk zelf je website bij kunt houden. Voor mij is dit echt een meerwaarde om voor Steido te kiezen."
Romy - Healthymindcoaching.nl

"Toen ik net startten als ondernemer, wist ik dat een een goede website wilde. Maar ook wilde ik op de ‘kleintjes’ letten en ging ik zelf aan de slag met het maken van een website. Dat werd dus absoluut niet een van m’n favoriete bezigheden. Een van de beste investeringen die ik tot nu toe heb gedaan is..."
Mascha - Hoparound.nl

"De website is voor mij een van de belangrijkste onderdelen van Hop Around, daarom wilde ik een onderscheidende website laten maken. Een groot voordeel van Steido vind ik hun eigen systeem waarop ik mijn website zelf kan onderhouden. Daarnaast is de manier waarop ze ondersteuning bieden..."
Sasha - lovepreps.nl

"Steido is professioneel en kundig, dat zag Ik terug op mijn websites maar ook in de communicatie en service. Steido reageert vlug, denkt met je mee en is goed bereikbaar. Ik heb een fijne samenwerking gehad met Steido. Ik beveel hen dan ook zeker aan."
Maikel - Newwaterinvestments.com

"In korte tijd hebben ze een zeer professionele website voor ons gebouwd! Flexibel, korte lijntjes, goede terugkoppeling en meedenken! Kortom, echt een aanrader voor iedereen die een website nodig heeft!"

PERSOONLIJK CONTACT

Wij zijn geen groot bedrijf, daarom staan wij persoonlijk in contact met u. Zo kunnen we voor optimale resultaten en een goede samenwerking zorgen.

MODERN & SNEL

Wij hebben ons eigen content management systeem ontwikkeld dat is voorzien van de nieuwste techniek en boordevol innovatieve oplossingen. U kunt zelf uw website beheren en ons systeem zal continu worden verbeterd om voorop te blijven lopen.

ZONDER VERRASSINGEN

Wij werken met abonnementen, dat betekent geen grote investering om een website te laten maken en geen extra kosten achteraf. Wij gaan graag een langdurige samenwerking met u aan om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft met uw website.

EEN UNIEK ONTWERP

De ontwerpen die wij maken zijn op maat gemaakt. Wij luisteren naar uw input en komen er samen achter wat het beste bij u en uw bedrijf past.

HET TOTAALPLAATJE

Naast de website kunnen wij u voorzien van alle randzaken die hierbij komen kijken. Wij adviseren u graag over het gebruik van social media, SEO, het schrijven van teksten en regelen ook ontwerp materiaal als visitekaartjes en flyers.

Integraties & Partners

De websites van Steido integreren met verschillende partners om onze diensten nog meer kracht te kunnen geven.

Lees meer
logo_sendcloud.png2000px-Vimeo_Logo.svg.pngPaymentOptions--Mollie.pngpaypro.pngactive-campaign.pngmailchimp-2018-logo.1550x416x1.pngsz.pnggoogle.png

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Website v.a. € 55,- p/m

Webshop v.a. € 110,- p/m