Online Marketing

Haal het meeste uit uw website met de Steido Online Marketing Module! 

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop

De Steido online marketing module

Met de Steido online learning marketing module kunt u gebruik maken van krachtige integraties met marketing platformen als Facebook Pixel, Google Tag Manager, Mailchimp en het PayPro Affiliate Programma. Wij helpen u met het inrichten van een of meerdere van deze tools zodat u de promotie van uw bedrijf en website optimaal kan inrichten. 
Marketing kan een belangrijke stap zijn richting succes voor jouw bedrijf, denk hierbij aan het verzamelen van gegevens van (potentiële) klanten, het gericht plaatsen van advertenties op Facebook of Google, of het op de hoogte houden van klanten via e-mail marketing. Wij kunnen je in deze stappen bijstaan. Met onze Online Marketing module integreren wij de website met deze systemen. Zo kunnen e-mail adressen verzameld worden in Mailchimp. Een affiliate programma opgezet worden met PayPro om partners bonussen te geven bij verkopen op jouw website. Of het effect van advertenties in Facebook meten door op de website hun gedrag te traceren. De mogelijkheden zijn enorm, wij zitten graag met je samen om te bepalen wat voor jou van toepassing is. 

Mailchimp


Met Mailchimp kunnen prachtig ontworpen mails gemaakt worden, volledig in de stijl van uw website. Vervolgens kunnen deze geautomatiseerd worden verstuurd naar verzamelde emailadressen in een lijst. Met onze Mailchimp integratie zorgen wij dat alle mailadressen die worden achtergelaten door bezoekers op de website automatisch in deze lijst verzameld worden.

Facebook Analytics & Pixel


Met Facebook Pixel kan je traceren welke soorten gebruikers op jouw website komen. Er wordt niet naar specifieke personen gekeken, maar naar de samenstelling van de bezoekers van je website. Zo kunnen analyses worden losgelaten op doelgroepen, bepaalde interesses en andere statistieken die vervolgens gebruikt kunnen worden in advertentiecampagnes. Ook kan de effectiviteit van advertentiecampagnes worden gemeten, zo weet je bijvoorbeeld of bezoekers via advertenties ook naar de gewenste pagina's kijken, of juist snel weer vertrekken. Al deze informatie en analysemogelijkheden maken Facebook Analytics & Pixel een onmisbaar onderdeel van de online marketingstrategie van een bedrijf wat klaar is voor de volgende stap. 

Wij helpen je met het inrichten van Facebook Pixel, het krijgen van de juiste overzichten in de analysemogelijkheden, met uiteraard een naadloze integratie met onze website.

Google


Stukje over Google Search console & Tag manager

PayPro Affiliate Marketing


Met PayPro Affiliate Marketing kun je gebruikers kickback geven op het doorverwijzen naar jouw webshop. Stel dat een partner jouw producten promoot op zijn of haar website of social media kanalen, kan via een unieke link geregistreerd worden welke klanten van deze partner afkomstig zijn. Via PayPro kan vervolgens worden ingesteld dat deze klanten per verkoop op jouw website een klein bedrag krijgen. Op deze manier motiveer je mensen jouw producten te verkopen, zonder dat dit je extra moeite kost, PayPro handelt de betaling automatisch voor je af. 

Online marketing module

Vanaf € 35,- per maand*

  • Geen opstartkosten.
  • Krachtige integraties met website, webshop of online learning platform van Steido. 
  • Advies op maat, passend bij jouw budget en bedrijf.
  • Marketingmateriaal aangepast op jouw unieke huisstijl.
  • Wij geven je de tools en kennis om zelf aan de slag te gaan.
*Exclusief kosten voor website, webshop of online learning. Exclusief BTW.

Meer weten?

Wij komen graag op de koffie!

Webshop v.a. € 90,- p/m