Online Learning

Makkelijk gemaakt met de online learning module van Steido.nl

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Online learning

Online cursusmateriaal aanbieden met de Online Learning module van Steido.nl.

Met de Steido Online Learning module kan je jouw klanten geheel in jouw eigen stijl online cursussen aanbieden. Via ons CMS beheer je eenvoudig de content en toegang tot het materiaal. Wij onderscheiden ons van concurrerende e-learning platformen door de hoge mate van aanpasbaarheid. Wij hechten veel waarde aan uitstraling en professionaliteit en hebben er dan ook voor gezorgd dat ook onze online learning module volledig configureerbaar is naar jouw unieke huisstijl. Ook bieden wij persoonlijke begeleiding en service die je van ons gewend bent. Wij helpen je dus met het maken van de cursuspagina's, dus heb je geen affiniteit met IT? Geen probleem, wij helpen graag!

Werk met lessen en modules

Kies zelf de indeling van uw cursussen. Werk met losse lessen, modules of een combinatie van beiden. Zorg voor een overzicht dat bij jouw cursus past. De Steido Online Learning module is volledig geïntegreerd met videoplatform Vimeo. Met deze integratie zorgen we dat de hoogste kwaliteit video's gebruikt kunnen worden zonder impact op laadtijden en snelheid. Hiermee kan je profiteren van de voordelen van een groot platform, zonder de nadelen van een openbaar platform als YouTube. Met Vimeo zorgen wij voor een veilige verbinding, en jouw video's zijn afgeschermd buiten het online learning platform.

Op maat gemaakt

Net als onze websites en webshops is de Online Learning module volledig op maat in te richten, dit betekent geen generieke look, maar een uitstraling volledig afgestemd op uw bedrijf. Zo helpen wij jouw klanten een unieke ervaring te krijgen die past bij het aanbod. En dat voor een eerlijke prijs.

Samen groeien

Steido.nl helpt met het maken van een webshop die perfect bij jouw onderneming past. Wij zien het leveren van een webshop als een dienst en blijven je bijstaan terwijl jouw bedrijf verder groeit. Dit doen we voor een vast bedrag per maand zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Stuur een WhatsApp Neem contact op

Check wat wij voor onze klanten neerzetten

MONNIES MIND

Online workshops bij Monnie's Mind

Minfulness, visionboards en persoonlijke begeleiding. Bij Monnie's mind kan je terecht voor persoonlijke coaching. Voor het online gedeelte van haar cursussen en begeleiding hebben wij een strakke leeromgeving neergezet.

NEEM NU CONTACT OP

FULPHIL

Plannen en structureren met FulPhil

Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? FulPhil helpt bij planning, structuur en administratie. Voor FulPhil hebben wij onze online learning module ingericht, samen met onze payment add-on levert dit een naadloos geheel op waar klanten kunnen betalen en direct toegang krijgen tot de online leeromgeving.

NEEM NU CONTACT OP

Een online cursus organiseren met de Steido online learning module

Wilt u mensen de kans geven in het comfort van hun eigen huis iets nieuws te leren? Wilt u online coaching aanbieden? Of mensen helpen thuis te starten met sporten? De Steido online learning module helpt u op weg. 

Voeg uw content en video's toe in ons CMS

Geef mensen toegang tot de pagina via het CMS

Uw klanten krijgen een mail met een unieke code en kunnen aan de slag! 

Website met online learning module + payment add-on

Vanaf € 125,- per maand*

  • Geen opstartkosten.
  • Een op maat gemaakte website met een uniek ontwerp en alle andere zaken als beschreven bij ons website aanbod
  • Het toevoegen van video's en content voor uw cursus.
  • Supersnelle, hoge kwaliteit video streaming met Vimeo.
  • Inrichten van modules of lessen.
  • Beheer uw studenten en geef ze toegang tot uw materiaal. 
  • Een online learning platform, volledig in uw huisstijl. 
  • Integratie met onze payment add-on om klanten een naadloze ervaring aan te bieden. 
*Inclusief domein- en hostingkosten. Exclusief BTW.

Meer weten?

Laat even een berichtje achter! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.