Persoonlijk contact

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, in een wereld waar digitaal centraal staat

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Wij zijn Sten en Gido, oftewel Steido.

Wij vinden het belangrijk een persoonlijk tintje te kunnen geven in een wereld waarin 'digitaal' steeds meer centraal staat. Daarom willen wij onze klanten graag leren kennen en persoonlijk spreken.
Zo plannen we verkennende gesprekken tijdens de ontwikkelfase en leggen we graag persoonlijk uit hoe ons CMS werkt. Op deze manier willen wij een band opbouwen om een prettige en productieve samenwerking te creëren. We zijn makkelijk en laagdrempelig te bereiken via WhatsApp, mail of gewoon een belletje!
Wij voelen ons prettig wanneer we samen met onze klanten doelen kunnen nastreven. Wij zien ons zelf als een partner van onze klanten, die helpt digitale groei te realiseren. Dat kan een flitsende nieuwe website zijn, inzicht krijgen in uw doelgroep of het gewenste effect zien van advertenties, Facebook-posts, een nieuwe webshop, het aanbieden van e-learning en nog veel andere digitale kanalen om jouw klanten te bereiken.

Wat we doen

Onze focus ligt op verkoop en marketing voor ondernemers. Hoe zet ik mezelf en mijn bedrijf in de markt? Hoe zorg ik dat ik gehoord word? Kennen mensen in de stad of het dorp mijn bedrijf? Dit zijn vraagstukken waar we graag bij helpen het antwoord te vinden. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat u úw klanten goed kunt bedienen met behulp van de nieuwste techniek. Zo kunnen wij diepgaande analyses voor Facebook, Google en andere tools uitvoeren.
Vrijblijvend kennis maken? Wij drinken graag een kopje koffie met u!

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!

Website v.a. € 55,- p/m

Webshop v.a. € 110,- p/m