Modern en snel

What you see is what you get - Een modern en snel systeem met gebruikersgemak als uitgangspunt

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop

What you see is what you get.

Het begrip “What you see is what you get” is een van de belangrijkste pijlers van ons CMS. Het uitgangspunt is dat u in één oogopslag moet kunnen zien waar en wat iets wordt aangepast. Dit principe zorgt ervoor dat ons CMS makkelijk te begrijpen is. Mensen met weinig affiniteit met computers kunnen het ook gebruiken.

"Zowel onze websites als ons beheersysteem zijn voorzien van de modernste technieken die op web-gebied beschikbaar zijn."

De nieuwste trends

Doordat het CMS continu blijft doorontwikkelen, worden al onze websites op alle vlakken up-to-date gehouden. Door de nieuwste trends te volgen op het gebied van design en techniek, groeien onze websites met de tijd mee.

SEO

Een belangrijk onderdeel in deze ontwikkelingen is “zoekmachineoptimalisatie” oftewel SEO. Het CMS biedt de juiste handvaten om een website goed vindbaar te maken in zoekmachines. Door mee te gaan met de steeds veranderende standaarden en methodes die Google eist, zorgen we ervoor dat u vindbaar blijft voor uw doelgroep.

Lees hier meer over SEO 

User Experience

Natuurlijk is het allerbelangrijkste dat de gebruiker een goede ervaring heeft op uw website. Onze websites zijn automatisch geschikt voor alle devices en we zorgen ervoor dat uw website altijd snel blijft.

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!

Website v.a. € 45,- p/m

Webshop v.a. € 90,- p/m

modern-quick.svg

Benieuwd hoe wij persoonlijk contact hebben en houden met onze klanten?

no-surprise.svg

Wat staat je allemaal te wachten wanneer je besluit een website te willen.

no-surprise.svg

Een online totaalplaatje wat volledig aansluit op uw bedrijf.