Een uniek ontwerp

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf. 

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Wat maakt het uniek?

Onze ontwerpen worden volledig op maat gemaakt, wij werken dus niet met standaard templates. In een verkennend gesprek komen we er samen achter wat u mooi vindt aan websites, welke kleuren bij u passen en hoe uw foto’s gebruikt kunnen worden om de website een volledig eigen identiteit te geven. Wanneer we een goed beeld hebben bij uw wensen en smaak, gaan wij aan de slag met een eerste concept.

“Wij luisteren naar uw input en ontdekken samen wat het beste bij uw bedrijf past.”

Vanuit dit concept gaan we verder werken. Aan de hand van uw feedback blijven we het concept aanpassen totdat het volledig naar uw smaak is. We kijken onder andere naar de indeling, kleuren en lettertypen. Daarnaast kunnen wij u adviseren in overige zaken die komen kijken bij een uniek ontwerp. Mocht u bijvoorbeeld nog professionele foto’s willen maken, kunnen wij helpen met het vinden van een geschikte fotograaf. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw website compleet is.
U ontvangt een designdocument zodat u in één oogopslag het concept kan zien.

Het design is compleet

Nadat het design naar wens is, ontwikkelen wij de eerste pagina in ons CMS. U kunt dan zien hoe de website er live uitziet en uw bevindingen met ons delen. Is het naar wens? Dan gaan wij verder met de rest van de website. Wij zorgen dat uw design op alle devices (laptop, telefoon en tablet) mooi gepresenteerd wordt. 

Wanneer de website klaar is, kunnen wij naar behoefte uw huisstijl doorvertalen in promotiemateriaal voor uw bedrijf. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, leaflets en brochures.

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!

Website v.a. € 55,- p/m

Webshop v.a. € 110,- p/m