Integraties en Partners

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Integraties en Partners

De websites van Steido integreren met een aantal partners om onze diensten nog meer kracht te kunnen geven. Lees hieronder over de mogelijkheden. 

creative.svg

Mollie is onze betaalpartner. Als een van de snelst groeiende betalingsverwerkers van Europa biedt Mollie een innovatief continu ontwikkelend platform. Met Mollie kunnen wij veilig betalingen aanbieden via iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact en nog veel meer internationaal erkende betaalmethoden. 

creative.svg

Sendcloud is onze partner voor bezorging. Met Sendcloud bieden wij een integratie met de track & trace systemen van pakketleveranciers PostNL, DHL en DPD. Daarnaast integreren we afhaalpunten zodat men in de webshop ook kan kiezen om gebruik te maken van afhaalpunten. 

creative.svg

Om een vlekkeloze ervaring te bieden voor jouw online learning cursussen gebruiken we videoplatform Vimeo. Met Vimeo kunnen we hoge video kwaliteit streaming bieden, terwijl we een beveiligde laag kunnen toevoegen om jouw video's enkel beschikbaar te maken voor degenen die daar recht op hebben. 

creative.svg

Mailchimp bied een handige manier om marketing mails te versturen naar een groot aantal mensen tegelijk. Met onze integratie met Mailchimp kunnen we verzamelde e-mailadressen op de website automatisch inladen in Mailchimp, hierdoor kun je eenvoudig je klanten bereiken. 

paypro.png

Met PayPro integratie maken we het mogelijk affiliate campagnes op te stellen, hiermee kun je partners kickback geven op verkopen op jouw website wanneer ze via die partner op de website zijn gekomen. Daarnaast kan je deelnemen aan het PayPro affiliate netwerk om zo nog meer verkeer richting de webshop te genereren. 

Analyse en Social

Daarnaast integreren we uiteraard met social media platformen Instagram en Facebook, en gebruiken we de uitgebreide analysemogelijkheden van Google en Facebook Analytics. 

creative.svg

Bij Facebook denk je natuurlijk meteen aan de promotiemogelijkheden van de tijdlijn en het delen van berichten. Uiteraard maken wij dit mogelijk via onze Facebook integratie. Facebook kent echter ook uitgebreide analysemogelijkheden voor advertenties, doelgroepen en andere informatie. Wij helpen je graag deze mogelijkheden te ontdekken! 

creative.svg

Met onze Instagram integratie kunnen we eenvoudig en strak de laatste foto's van jouw instagrampagina op de website weergeven. 

creative.svg

Google biedt zeer uitgebreide mogelijkheden, en onze integratie met Google gaat dan ook diep in op analyse van webpagina's, zoektermen en nog veel meer informatie. Om de uitgebreide mogelijkheden van Google Analytics te ontdekken, neem contact met ons op. 

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!