SOG CMS

Beheer eenvoudig je eigen website met ons op maat gemaakte CMS

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning
CMS, een veelzeggende afkorting die staat voor ‘Content Management System’. In een notendop betekent dit dat inhoud (content) van een website beheerd kan worden. Veel van onze bezoekers zullen bekend zijn het CMS WordPress of Joomla. Wij hebben echter gekozen om een eigen product te ontwikkelen.

Ons product, SOG-CMS, geeft ons de flexibiliteit die u van ons vraagt. Omdat wij geen gebruik maken van standaard software, kunnen wij ons product naar uw behoefte eindeloos uitbreiden. Dit zorgt voor een makkelijk te begrijpen systeem, zonder teveel poespas. Daarnaast kennen wij ons eigen product natuurlijk van de hoed en de rand, dus kunnen we u overal mee helpen!

Resultaat binnen een paar clicks

“Een makkelijk te begrijpen systeem, zonder teveel poespas”

Het doel van ons CMS is simpel. Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om uw eigen website te beheren en aan te passen, zonder concessies te doen op mogelijkheden. Daarmee geven we u de vrijheid om zelf pagina’s aan te maken, artikelen te schrijven, foto’s te plaatsen, en nog veel meer. U weet immers zelf het beste wat er op uw website moet komen te staan. Komt u er niet aan uit, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

“Makkelijk, snel, op maat”

De websites die op ons CMS gebouwd worden zijn volledig responsive! Wat betekent dat? De website wordt automatisch aangepast wanneer deze op smartphone of tablet wordt getoond, óók de pagina’s die u zelf aanmaakt. Daarnaast kunnen links, foto’s of andere zaken op uw website makkelijk gedeeld worden via sociale media middels de ingebouwde SOG-Connect Module.

“Automatisch responsive,
geschikt voor alle devices”

Meer weten? Wij komen graag op de koffie!

Website v.a. € 55,- p/m

Webshop v.a. € 110,- p/m