Websites voor online coaches

Help je mensen met jouw coachingskills? Werk je offline of online met jouw klanten? Steido verzorgt een krachtige website.

website-icon.png  Website
payment-icon.png  Payment add-on

shopping-cart.png  Webshop
website-icon.png  Online learning

Websites voor (online) coaches

Zet jouw onderneming op de kaart.

Jij wil mensen of bedrijven helpen. Met jouw online coaching kan de volgende stap gemaakt worden. Daar hoort natuurlijk een sterke online aanwezigheid bij, een strakke website met alle tools die men van een moderne online coach mag verwachten. Een op maat gemaakte website, met een online learning module waar klanten kunnen inloggen en jouw content en videos kunnen vinden. Volledig geïntegreerd zodat jouw klanten van aanschaf van het programma tot het krijgen van alle materialen volledig verzorgd worden.

Online learning op jouw voorwaarden

Als coach heb je tegenwoordig de tools om mensen zowel online als offline bij te staan. Met de krachtige online learning software van Steido.nl kun je jouw klanten een ervaring bieden als geen ander. Een platform volledig in te richten in jouw huisstijl, naadloos geïntegreerd met jouw website. Jouw klanten kunnen in één ervaring een cursus afnemen, betalen en direct toegang krijgen tot de omgeving. Liever eerst contact met jouw klanten? Alle variaties zijn mogelijk met onze online learning software.  

Samen groeien

Steido.nl helpt met het maken van een website die perfect bij jouw onderneming past. Wij zien het leveren van een website als een dienst en blijven je bijstaan terwijl jouw bedrijf verder groeit. Dit doen we voor een vast bedrag per maand zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Stuur een WhatsApp Neem contact op

Check wat wij voor onze klanten neerzetten

MONNIES MIND

Online workshops bij Monnie's Mind

Minfulness, visionboards en persoonlijke begeleiding. Bij Monnie's mind kan je terecht voor persoonlijke coaching. Voor het online gedeelte van haar cursussen en begeleiding hebben wij een strakke leeromgeving neergezet.

NEEM NU CONTACT OP

FULPHIL

Plannen en structureren met FulPhil

Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? FulPhil helpt bij planning, structuur en administratie. Voor FulPhil hebben wij onze online learning module ingericht, samen met onze payment add-on levert dit een naadloos geheel op waar klanten kunnen betalen en direct toegang krijgen tot de online leeromgeving.

NEEM NU CONTACT OP

Website met online learning module + payment add-on

Vanaf € 125,- per maand*

  • Geen opstartkosten.
  • Een op maat gemaakte website met een uniek ontwerp en alle andere zaken als beschreven bij ons website aanbod
  • Het toevoegen van video's en content voor uw cursus.
  • Supersnelle, hoge kwaliteit video streaming met Vimeo.
  • Inrichten van modules of lessen.
  • Beheer uw studenten en geef ze toegang tot uw materiaal. 
  • Een online learning platform, volledig in uw huisstijl. 
  • Integratie met onze payment add-on om klanten een naadloze ervaring aan te bieden. 
*Inclusief domein- en hostingkosten. Exclusief BTW.

Meer weten?

Laat even een berichtje achter! 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.